Wednesday, June 24, 2015

Estetik Tasarım Değerleri

Onların tasarım kararları zaman mimari tasarım değerleri mimarlara ve tasarımcılara etkiler ne önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Ancak, mimarlar ve tasarımcılar hep aynı  mantolama değerleri ve niyetlerin etkisinde değildir. Değer ve niyetleri farklı mimari hareketler arasında farklılık gösterir. Ayrıca, farklı mimari okul ve tasarım okullarının yanı sıra arasındaki bireysel mimarlar ve tasarımcılar arasında farklılık gösterir.

Değerler ve niyetleri farklılıklar doğrudan mimarlık ve tasarım içinde var kurgular mantolamda çoğulculuk bağlantılıdır. Bir mimar veya tasarımcı müşterilerine onun / onu ilişkin faaliyet olarak nasıl da büyük bir faktördür.

Farklı tasarım değerleri önemli bir geçmişi var eğilimindedir ve çok sayıda tasarım hareketlerde bulunabilir. Her tasarım değeri tasarım hareketleri ve bireysel tasarımcılar üzerinde olmuştur etkisi tarih boyunca değişmiştir.



Geçen yüzyılda gerçekleşen mimari ve endüstriyel tasarım fikirleri ve sözlükler genişlemesi bu iki etki içinde çeşitli estetik gerçeklik yarattı. Bu çoğulcu ve çeşitli estetik mantolamanın gerçeklik tipik gibi farklı mimari ve endüstriyel tasarım hareketleri içinde oluşturuldu: vb Modernizm, Postmodernizm, Dekonstrüksiyon, Post-yapısalcılık, Neoklasisizm, Yeni Dışavurumculuk, Supermodernism. Bunların hepsi estetik gerçekler bu hareketlerin içinde bulunan genel değerleri ve teoriler farklılıklara ek olarak, farklı estetik değerler sayısını temsil. Bu farklı estetik gerçeklerine bulunan üslup ayrımların bazıları, tasarım değerleri ve düşünmenin mantolamada derin farklılıklar yansıtmaktadır. Bazı üslup ayrımlar benzer düşünce ve değerler üzerine inşa olarak ama bu, tüm üslup ayrımların için geçerli değildir.

Bunlar estetik değerleri ve bunların çeşitli estetik ifadeler belli bir dereceye kadar sanat topluluğunda yer almıştır gelişmenin bir yansımasıdır. Buna ek olarak, daha genel değişiklikler Ancak, bu farklı estetik ifadeleri 'tasarımcıları dayalı kişisel ifade,' bireysel mimar ve endüstriyel tasarımcıların mantolama bir yansıması da bağlı teknolojik gelişme, yeni ekonomik gerçeklikler, siyasi değişimler vb, Batı toplumlarında yer almış eğilim yeni estetik stilleri ve estetik kelime oluşturmak için form, malzeme ve süs deneme. Farklı estetik stilleri üretti ve eş zamanlı olarak terfi gibi estetik stilleri ve ifadelerde değişiklikler, senkron ve art zamanlı hem olmuştur ve hala var.

Estetik tasarım değerleri olarak sınıflandırılmış olamaz değerler bir dizi estetik gerçekliğin gelişimini etkileyen yanı sıra, çağdaş mimari ve endüstriyel tasarım karakterize çoğulcu estetik gerçekliğe katkıda bulunmuştur.

1 comment:

  1. Gerçekten çoğu mantolama firması işin dizayn tarafı ile hiç ilgilenmiyor.

    ReplyDelete